Irene en Michael Bots

Doneer hier

Op 21 september lopen wij de hoogste berg van Afrika op om aandacht te vragen voor het lot van kinderen met albinisme. Wij gaan dit avontuur aan om onze eigen grenzen te verleggen maar vooral ook om een bijdrage te leveren aan een betere toekomst voor kinderen met albinisme.

Helpen jullie ons mee? Voor een bedrag van €25 kunnen wij een kind met albinisme via scholing en beveiliging helpen aan een betere toekomst. Ons doel is om 120 kinderen te helpen. Iedere donatie daarbij is van harte welkom. Het gesponsorde bedrag komt volledig ten goede aan de Josephat Torner Foundation. De reis en uitrusting betalen we zelf. Als symbool nemen we ieder een kralenketting van 60 kralen mee de Kilimanjaro op. Bij het verstrijken van elke 100 hoogtemeter gaat een kraal naar beneden en gaan onze gedachten uit naar weer een kind die we kunnen helpen met behulp van jouw bijdrage.

Bedankt alvast voor je aandacht. Dit betekent veel voor ons. Blijf de site volgen voor een update op onze avonturen . We houden je graag op de hoogte